Hinnasto

Klassinen hieronta

 

Klassinen hieronta helpottaa lihaskireyttä, rentouttaa kehoa ja mieltä sekä auttaa palautumaan niin henkisestä kuin fyysisestä rasituksesta.

Hierontaa voidaan käyttää lääkkeettömänä kivunhoitomenetelmänä, jolloin siitä voi saada apua esimerkiksi lihaskipuihin, jännityspäänsärkyyn ja migreeniin.

Hoito suoritetaan perusterveelle asiakkaalle, aina asiakas lähtöisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

30 min               30€

45 min                40€

60 min                45€

90 min                 65€

URHEILUHIERONTA

 

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan, siinä käytetään monipuolisia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädellään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

Se sopii hyvin kaiken tasoisille ja ikäisille liikkujille, arkikuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Urheiluhieronta toimii osana kuntoilijan tai urheilijan lihashuoltoa. Hieronnan avulla rentoutetaan jännittyneitä lihaksia ja vilkkastutetaan verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hoitomenetelmät valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, ottaen huomioon harjoitustilanne ja -kausi, sekä lajivaatimukset.

30 min               30€

45 min                40€

60 min                45€

90 min                 65€

PURENTALIHASHIERONTA


Purentalihashieronnassa käsitellään purentalihaksia ja purentaan läheisesti vaikuttavia lihaksia.

Käisittelyllä voidaan saada helpotusta narskutteluun eli bruksismiin. Bruksismi voi aiheuttaa erilaisia kasvojen alueen kiputiloja, korvakipua, tinnitystä tai päänsärkyä

Hoito tehdään aina asiakkaan oireiden ja tarpeiden mukaan.

60 min        55€